Medlemskab.

Støt op om forsamlingshuset.Alle, som ønsker det, kan blive medlem af forsamlingshuset. Et medlemskab koster 100 kr. og gælder for et kalenderår. Medlemskabet giver ret til at deltage i den årlige generalforsamling.


Forsamlingshuset ledes af en bestyrelse, der sammen med mange dygtige medarbejdere sørger for at drive huset, så det altid fremstår indbydende. Dette kræver en stor arbejdsindsats og mange penge, som ikke altid kan komme ind alene på udlejning. Vi har derfor behov for din støtte. Bestyrelse og medarbejdere arbejder ulønnet.


Medlemskab kan tegnes ved at indbetale kontingent direkte på forsamlingshusets konto i:

Sparekassen Sjælland - Reg.Nr. 0517 konto nr. 0000284276. Ved indbetaling oplyses navn, adresse og gerne e-mailadresse.

Lokaler til Udlejning

Store Sal:Størrelse                                  Godkendt til                          Fast Scene                            Firkantede borde                  Tvungen bordplan                Internet                                  Lydanlæg/Teleslynge          Hjertestarter                          
157 m2                                 

125 pers.      

Ja

49 stk.        

Nej

Ja        

Ja

Ja 

Lille SalStørrelse    Kapacitet

KøkkenService til

Godkendt køkken

Fast kok

Elkomfur

Kogeplader

El-ovne

El-ovn størrelse

Køleskabe

Frysere
50 m2          30 pers.
120 pers.

Ja

Nej

Ja

5 stk.

1 stk.

90 liter

2 stk.

1 stk.

Toiletter:


Gæstetoiletter


Handicaptoilet


Personaletoilet


Puslebord


Rengøring tilbydes


Rengøring incl. i leje4 stk.


1 stk.


1 stk.


Ja


Ja


NejVi er stadig ramt af Coronaen. Forsamlings-antallet er steget, MEN AFSTANDSREGLERNE er de samme endnu. Vi ville så gerne igang med banko og andre af vore aktiviteter, men vi må overholde reglerne, så vi kan passe godt på hinanden, og mødes så snart der er "grønt lys". Vi savner alle Forsamlingshusets gode venner. Der har ikke været helt stille i "Huset", fordi vi har brugt tiden til at klare nogle opgaver/ved- ligeholdelse, som skulle gøres, så vi er helt klar til at byde velkommen, så snart som muligt. Vi håber, at vi kan afholde vores arrangementer inden længe. Der er jo bl.a. planlagt Tyroleraften 27. september, Sognecafeerne skulle også gerne starte i september, ligesom Kortspil, Zumba og Yoga, men mange ting afhænger af udviklingen af Coronareglerne. Følg med på den fine nye hjemmeside, som Peter Jensen arbejder med. Vi vil melde ud med aktiviteterne, så snart der er nyt. Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål. Forhåbentlig ses vi snart.

Inga.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes