Medlemskab.

Støt op om forsamlingshuset.Alle, som ønsker det, kan blive medlem af forsamlingshuset. Et medlemskab koster 100 kr. og gælder for et kalenderår. Medlemskabet giver ret til at deltage i den årlige generalforsamling.


Forsamlingshuset ledes af en bestyrelse, der sammen med mange dygtige medarbejdere sørger for at drive huset, så det altid fremstår indbydende. Dette kræver en stor arbejdsindsats og mange penge, som ikke altid kan komme ind alene på udlejning. Vi har derfor behov for din støtte. Bestyrelse og medarbejdere arbejder ulønnet.


Medlemskab kan tegnes ved at indbetale kontingent direkte på forsamlingshusets konto i:

Sparekassen Sjælland - Reg.Nr. 0517 konto nr. 0000284276. Ved indbetaling oplyses navn, adresse og gerne e-mailadresse.

MUSIKALSK AFTEN I ODDEN FORSAMLINGSHUS.


Christian Søgård Trioen gæstede os den 3. september med et forrygende program, et mix af folkemusik, jazz, viser, blues, og et helt nyt album med tekster af Pernille Plaetner, som også var tilstede,  blev spillet for os med stor musikalitet og spilleglæde.

Trioen, som består af Christian Søgaard på harmonika og sang, Morten Nordal på guitar og Jens Holgersen som bassist, har tidligere gæstet Forsamlingshuset, så kom og få god musik i ørerne, og et smil på læben.


Der loves jazz og verdensmusik i viseindpakning med tekster af Rune T. Kidde og Pernille Plaetner. Dermed er der basis for at få både en stor musikalsk og en tekstmæssig oplevelse.

Da der er færre pladser pga corona SKAL man tilmelde senest tirsdag d 1. september til Inga Overgaard 59326078 eller mail: formand@oddenforsamlingshus.dk, efter "først til mølle" princippet.

Entrepris 75 dkk, som inkluderer kaffe og kage.Vi er stadig ramt af Coronaen. Forsamlings-antallet er steget, MEN AFSTANDSREGLERNE er de samme endnu. Vi ville så gerne igang med banko og andre af vore aktiviteter, men vi må overholde reglerne, så vi kan passe godt på hinanden, og mødes så snart der er "grønt lys". Vi savner alle Forsamlingshusets gode venner. Der har ikke været helt stille i "Huset", fordi vi har brugt tiden til at klare nogle opgaver/ved- ligeholdelse, som skulle gøres, så vi er helt klar til at byde velkommen, så snart som muligt. Vi håber, at vi kan afholde vores arrangementer inden længe. Der er jo bl.a. planlagt Tyroleraften 27. september, Sognecafeerne skulle også gerne starte i september, ligesom Kortspil, Zumba og Yoga, men mange ting afhænger af udviklingen af Coronareglerne. Følg med på den fine nye hjemmeside, som Peter Jensen arbejder med. Vi vil melde ud med aktiviteterne, så snart der er nyt. Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål. Forhåbentlig ses vi snart.

Inga.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes